Kan ik gasveren retourneren?

Wij doen ons best u te helpen met het vinden van de juiste gasveren. Mocht u toch gasveren gekozen hebben die achteraf niet goed passen of te sterk/slap blijken, dan bestaat er een mogelijkheid de gasveren te retourneren. U kunt via Retourneren uw retour afhandelen.

Kan ik ook een gedeelte van een bestelling retourneren?

Retourneert u uw hele bestelling, dan krijg u het hele aankoopbedrag terug.
Retourneert u een deel van uw bestelling, dan ontvangt u het aankoopbedrag van de geretourneerde producten. Indien nog niet betaald is, krijgt u een creditfactuur over dat bedrag.

Kan ik een gasveer ruilen?

Ruilen is bij ons retourneren. U kunt dus de verkeerde gasveren retourneren en los daarvan weer een nieuwe bestelling plaatsen. Als u de nieuwe bestelling op rekening doet, zal de creditfactuur met de nieuwe factuur verrekend worden. Als zowel de oude als de nieuwe bestelling al betaald is, zal het bedrag van de creditfactuur weer op dezelfde manier terugbetaald worden als waarmee betaald is. Het is bij retourneren (en dus ook bij ruilen) belangrijk dat de gasveren nog als nieuw zijn. Ook bij kleine beschadigingen of gebruikssporen kunnen gasveren niet meer teruggenomen worden in de voorraad en is retourneren niet mogelijk.

Is retourneren gratis?

Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons via de e-mail een retouretiket met retournummer en retouradres, waarmee u de goederen kunt retourneren. Dit etiket is ongefrankeerd. Retourneren is dus niet kosteloos.