Ik heb een vraag over mijn berekening. Hoe kan ik mijn berekening versturen?

We hebben geprobeerd de rekentool zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, maar uiteraard kunnen er alsnog vragen zijn. In dat geval zijn wij er voor u om uw vragen te beantwoorden.

Berekening als een link versturen

U kunt de berekening die u gemaakt heeft via de rekentool naar ons opsturen, zodat we de vraag makkelijker kunnen beantwoorden. In principe is de berekening niets anders dan een link. Deze link kunt u doorsturen door op het oranje envelopje rechtsboven bij stap 1 te klikken:

Vanuit uw eigen e-mailprogramma verschijnt dan een venster waarin de link van uw berekening staat. Mocht dat bij u niet werken kunt u ook op het schakeltje klikken dat ernaast staat:

Als u dat doet, wordt de link gekopieerd. Wanneer u een e-mail naar ons stuurt, kunt u deze link plakken (rechter muisknop en op plakken klikken) in uw opgestelde e-mail.

Berekening als een bestand versturen

De berekening kan ook als bestand doorgestuurd worden. Door op het knopje “opslaan” (met pijltje naar beneden) te klikken, kunt u de berekening opslaan. Door op het knopje “laden” (met pijltje naar boven) te klikken, kunt u een opgeslagen berekening openen.

U kunt dus ook de berekening als opgeslagen bestand naar ons mailen.

Foto’s van toepassing

Vaak werkt het verduidelijkend om een aantal foto’s van uw toepassing mee te sturen. Soms zien we dan ook gelijk een paar aspecten waarmee u zelf geen rekening gehouden hebt, zodat we u daarin advies kunnen geven.

Als antwoord op uw vraag krijgt u een e-mail terug met antwoorden op uw vragen en met de nieuwe berekening die we als link zullen opsturen.

 

Posted in: Rekentool