Reviews

Score 9.3, laatste 12 maanden. Totaal aantal reviews 3302.


Klantbeoordelingen:


10
Smederij Atelier Alkmaar

Alkmaar

23-07-2021

Aanbeveling: Ja

Fantastische service en kwaliteitsproducten

Deze vakmensen denken echt met je mee. Keurig tijdig geleverd, en niet duur.


9
Bart

Monster

22-07-2021

Aanbeveling: Ja

uitmuntend advies met toezending van link voor bestelling

Op zoek naar gaspompveer voor de klep van "inklapaanhangwagen"beterbekend als caremate. Helaas was het type op de oude gaspomveer niet leesbaar meer Via de fabrikant, die fabricage beëindigd heeft, werd ik door hem verwezen naar bedrijf Gasveerwinkel, waar hij voorheen de gaspompveren betrok. Telefonische afstemming gezocht en medewerkerverkoop kon mij exact aangeven mbt hun module welke gaspompveer benodigd was ( 900 Newton) . Na twee dagen werd de gaspompveer uitstekend in verpakt tegen beschadigingen afgeleverd. Gaspompveer werk uitstekend


8
Bert

Kampen

21-07-2021

Aanbeveling: Ja

Alles ging prima.

4 sterren i.p.v. 5 omdat er bedrijven zijn die sneller leveren. Voor de rest ging alles prima.


9
Jelle

Schagen

21-07-2021

Aanbeveling: Ja

Precies gevonden wat ik nodig had

Vervangende gasveren gevonden met behulp van de code op de oude. Duidelijke info op de site en snel binnen.


9
Meijer Azewijn vof

Azewijn

18-07-2021

Aanbeveling: Ja

Snelle levering

Zijn wel in een jaar stuk duurder geworden


10
Dominique

Veldegem

17-07-2021

Aanbeveling: Ja

Correct en snel

De bestelling was verkeerd, het was geen enkel probleem om te retourneren en het juiste onderdeel te ontvangen


9
Bert

Santpoort-Noord

17-07-2021

Aanbeveling: Ja

Behulpzaam personeel om de juiste gasveer te kiezen

Top


10
Style meets Performance

ALPHEN NB

17-07-2021

Aanbeveling: Ja

Prima antwoord op mijn vragen en een deskundig advies.

Ik bestelde een product ter vervanging van een vorig product dat ik bij uw bedrijf had gekocht. Na technisch advies van uw medewerker kon ik echter mijn oude product herstellen (druk verminderen), waardoor mijn nieuwe aankoop overbodig werd.


9
A.

Naarden

16-07-2021

Aanbeveling: Ja

Goed en snel geleverd

Voor de keuze van mijn gewenste gasdrukveer, heb ik telefonisch contact gehad. Bruikbare en nuttige informatie verkregen om de juiste gasdrukveer te kunnen bestellen.


8
Erik

Tiel

15-07-2021

Aanbeveling: Ja

Prima gasverlichting en snel geleverd

Snelle levering


10
Jan

Oosterhout

15-07-2021

Aanbeveling: Ja

Snel en goede kwaliteit.

Top


10
Harm

Ottersum

15-07-2021

Aanbeveling: Ja

Ok

Ok


10
Ernst

Noordwijk

14-07-2021

Aanbeveling: Ja

Perfecte hulp bij vinden van de juiste veer

Service en hulp prima. Zeer kundige vrouw asn de telefoon gehad.


10
Tom

Zaandam

14-07-2021

Aanbeveling: Ja

Snelle service

Duidelijke beschrijving en snelle levering


5
Pierre

Santpoort Noord

11-07-2021

Aanbeveling: Ja

Niet goed

Ik mis onderdelen te weten artikelnummer BH0110 Ordernummer WS52767


10
Kees

Veendam

09-07-2021

Aanbeveling: Ja

Hoge kwaliteit, snelle levering.

Met de online configurator is het makkelijk de juiste combinatie te bestellen die vervolgens snel en in een goede verpakking worden uitgeleverd. Zeer tevreden.


9
J.

Leeuwarden

08-07-2021

Aanbeveling: Ja

Goede en snelle service

Zeer tevreden, goede uitleg, prima product en werkt perfect!


8
Rene

Uithoorn

30-06-2021

Aanbeveling: Ja

Snelle levering en goede service achteraf

Als je nooit iets met gasdrukveren hebt gedaan, dan is het best wel even lastig als je je oude gasdrukveren wilt gaan vervangen. De site geeft voldoende uitleg en heeft een goede configurator. Toen ik mijn gasdrukveren had ontvangen schrok ik omdat ik de veren niet ingedrukt kreeg (met mijn volle gewicht) Daarop heb ik de servicelijn gebeld en kreeg direct een aardig en deskundig persoon aan de lijn. Ik kreeg duidelijke uitleg en werd ook gerust gesteld indien de gasdrukveren teveel kracht (600N) zouden hebben dat dit in fabriek eenmalig kan worden verlaagd (indien nodig) .


10
Gert

LOBITH

30-06-2021

Aanbeveling: Ja

Prima

Perfect geholpen. Sticker op de oude veer klopte niet met huidige gegevens. Precies goede veer terug gekregen.


10
Cor

Doetinchem

30-06-2021

Aanbeveling: Ja

Goede service

Reageert snel op vragen en lossen het perfect op.


10
Dirkjan

Tijnje

30-06-2021

Aanbeveling: Ja

super !

Zeer goede gasveren ,betaalbaar en snel geleverd.


10
Peter

Hellevoetsluis

29-06-2021

Aanbeveling: Ja

Prima service

Voor de vervanging van een gasveer was het artikelnummer (van meer dan 20 jaar geleden) voldoende om een exacte kopie te mogen ontvangen. Ook vragen werden per omgaande beantwoord.


9
Jjc

Roosendaal

29-06-2021

Aanbeveling: Ja

Snel, goed, gemakkelijk bestellen

Ik bestelde een gasdrukveer voor het luik van de disselbak. Had snel gevonden welke ik ter vervanging nodig had. Besteld, betaald en binnen enkele dagen in huis. Heb nu een goed werkend luik.


8
Pieter-Jan

Schaarbeek

27-06-2021

Aanbeveling: Ja

Uitstekende service

Hun online tool heeft me goed geholpen om aangepaste gasveren te vinden. Het is nog niet 100% wat ik in mijn hoofd had. Maar het is ook een complexe materie. Ik sta momenteel nog in contact om de gasveren zo aantepassen/ te positioneren dat alles wel naar wens is. Zeer toegeweide service na verkoop.


10
Erwin

RAMSEL

27-06-2021

Aanbeveling: Ja

Top

Geen opmerkingen, alles volgens bestelling verlopen en heel snel geleverd.


+