Reviews

De reviews op onze website worden verzameld via Kiyoh. Indien u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u van Kiyoh een mail met de uitnodiging om een review te plaatsen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de reviews echt zijn en door onze klanten worden geplaatst. Via deze link kunt u het reviewbeleid van Kiyoh inzien.

Score 9.2, laatste 12 maanden. Totaal aantal reviews 4523.


Klantbeoordelingen:


10
Ad

Amersfoort

19 juli 2024

Aanbeveling: Ja

Groots; uitstekende en eenvoudige rekenhulp op de website!

De Gasveerwinkel is een prima bedrijf; voor mij als leek was het eenvoudig om uit te rekenen welke gasveer(en) ik moest bestellen. De rekenhulp is geweldig; alle mogelijke situaties kunnen gesimuleerd worden en er wordt ook nog een schema meegeleverd waar en hoe de gasveren precies bevestigd moeten worden, top! Levering probleemloos en de veren voldoen volledig aan mijn verwachtingen.


10
Dutch Challenge BV

Blijham

15 juli 2024

Aanbeveling: Ja

Uitstekend

Snelle levering.


1
Frans

Maassluis

15 juli 2024

Aanbeveling: Ja

trage verzending

Jullie moeten DPD eruit gooien, komen hun afspraken niet na en van de track en trace code klopt van geen kant. Het bestelde onderdeel (waar overigens niets mis mee is ) kwam dus te laat.


10
Fabritech

Assenede

12 juli 2024

Aanbeveling: Nee

Top service!!!!

Zeer correct en snel afgehandeld. Echt een aanrader!!!!


9
Kees Vermeulen

Krimpen aan de Lek

12 juli 2024

Aanbeveling: Ja

Goede spullen snelle levering

Beetje aan de prijs, maar beter te duur dan niet te koop.


8
Marc

Uden

12 juli 2024

Aanbeveling: Ja

Prachtig

Goede site duidelijk naar wat je nodig hebt snelle levering alles was prima


10
Johan

De Goorn

12 juli 2024

Aanbeveling: Ja

Werkt zoals verwacht

Deze gasveerhad ik nodig voor caravan disselklep, omdat vorige lek was. Houdt de klep weer goed omhoog.


10
Jeff

Kapellen

8 juli 2024

Aanbeveling: Ja

Goed advies, snelle bestelling, snelle levering

Vraag voor 2 nieuwe gasveren voor de disselbak van de caravan. Oude bestelnummers niet meer gekend en advies gevraagd . Juiste adviezen gekregen en gasveren besteld. 2 dagen later geleverd en zelf geplaatst. Perfect.


10
Harry

Heteren

8 juli 2024

Aanbeveling: Ja

Gewoon GOED

Het bestellen van de juiste gasveer was door het enorme aanbod eventjes zoeken. Zeer praktisch is dat bij het model gasveer de beschikbare montage-mogelijkheden worden getoond, zodat de juiste uitvoering kan worden samengesteld. Het kiezen van de kracht en het bestellen is eenvoudig. De foutloze levering aan huis is snel, heel snel. Kortom een echte aanrader.


9
Ejosoft fotografie

Nieuwegein

7 juli 2024

Aanbeveling: Ja

Dik tevreden

Geleverde is zoals gehoopt


5
steven thant freelance

Torhout

6 juli 2024

Aanbeveling: Nee

Bijna Goed,

Is mijn derde bestelling en toch een klein beetje teleurgesteld. Ergens moet er toch iets zijn misgelopen. Ik bestel 3 veren maar uiteindelijk gaat het beter met 2. Alles perfect opgemeten en gemonteerd en met 3 gaat het eigenlijk veel moeilijker dan met twee. We zullen hem maar als reserve houden zeker?


10
Guy

Antwerpen

5 juli 2024

Aanbeveling: Ja

Super Service

Voor de tweede keer advies gevraagd en bestelling geplaatst. Snelle levering en alles werkt beter dan ooit tevoren.


10
Siegfried

Bladel

5 juli 2024

Aanbeveling: Ja

Top. Snel geregeld en geleverd

Snel via de configurator samengesteld en besteld.


10
Coens A

Damme

5 juli 2024

Aanbeveling: Ja

goede levering

Is vlot besteld en was in goede staat afgeleverd.


10
Eelco

Bergschenhoek

5 juli 2024

Aanbeveling: Ja

In één keer goed!

Gasveren voor een zware klep uitgerekend via de rekentool op de website. Besteld, en binnen 2 dagen zijn ze geleverd. Direct gemonteerd en het systeem wat ik heb bedacht werkt in één keer! De klep is toegepast in een overkapping. Afmetingen 3,2m breed, 1,06m hoog. Gewicht +-90kg. Toegepast: 2x gasveer 1200N. Zonder enige moeite gaat de klep open én dicht. De ingebouwde demping voorkomt bij openen schokbelastingen in de constructie en scharnieren! Over de levensduur kan ik uiteraard nog niks zeggen. Maar de gasveren zien er solide uit. Een echte aanrader!


9
c

Stevensweert

3 juli 2024

Aanbeveling: Ja

correcte ondersteuning en afhandeling

zie boven


10
Art deco tiffany glaskunst

Tegelen

3 juli 2024

Aanbeveling: Ja

Perfect verzorgd

Perfect geholpen en verzorgd


8
Jan

Westmalle

2 juli 2024

Aanbeveling: Ja

Ondanks een miniem lengteverschil, perfecte vervangers gevonden voor de gasveren van mijn camper.

De veren die in onze camper het bed tegen het dak houden tijdens de dag waren 11 jaar en dus versleten. Het bed zakte naar beneden. Via de site een vervanger gezocht, enkele vragen gesteld aan de gasveerwinkel (zeer snel antwoord gekregen) en direct vervangveren besteld. Vervanging kostte wat moeite omwille van de zeer beperkte ruimte waarin moest gewerkt worden maar de gasveren werken perfect!


10
Aad

Velserbroek

2 juli 2024

Aanbeveling: Ja

Perfect vervangende gasveer voor Bürstner

De Stabilo gasveren voor de disselbak in mijn Bürstner Amara waren na 20 jaar wel aan vervanging toe. Origineel is niet meer te leveren door fabrikant, maar bij Gasveerwinkel zeer snel de vervangende gasveren gevonden op basis van het nummer. In het weekend besteld en direct op de dinsdag erna afgeleverd bij de camping. Montage is een fluitje van een cent. Tip: als extra service zou nog een viertal nieuwe borgveerringen meegeleverd kunnen worden, aangezien ook die na 20 jaar wel aan vervanging toe zijn.


10
Roland

Soest

2 juli 2024

Aanbeveling: Ja

Goede advisering

Aangezien dat mijn gasveer iets anders was dan dat ik kon bestellen heb ik contact gezocht. Tijdens ons telefonisch contact ben ik goed geadviseerd en heb ik een link ontvangen voor de juiste gasveer. Deze dus direct besteld en na 2 dagen al in bezit.


9
Bertus

Veldhoven

1 juli 2024

Aanbeveling: Ja

accuraat en snel uitgevoerd

keurig op doorgegeven tijd geleverd


10
Pim

Goes

1 juli 2024

Aanbeveling: Ja

Super handige configurator, snelle levering

Met de configurator kun je perfect je gasveer berekenen. Ideaal


5
Laever

Herselt

1 juli 2024

Aanbeveling: Ja

snelle en goede service

snelle en goede service


10
APH Techniek

Wateringen

1 juli 2024

Aanbeveling: Ja

goede kwalieteit

duidelijk website makkelijk gasveer te selecteren en werkt goed reeds meerdere malen besteld


10
e Donkers

deest

29 juni 2024

Aanbeveling: Ja

Goed en simpel

Snel gemonteerd en werkt perfect


+