Reviews

Score 9.2, laatste 12 maanden. Totaal aantal reviews 3871.


Klantbeoordelingen:


10
Noordrunners vzw

Zandvliet

25-09-2022

Aanbeveling: Ja

uitstekende service

duidelijk en zeer overzichtelijke website , correcte prijs en kwalitatief materiaal. alles is perfect verlopen van bestelling tot levering 10/10


10
Jan

Delft

24-09-2022

Aanbeveling: Ja

Helemaal top

Had een Flightcase gekocht met een te lichte veer. Kwam op deze site en kon daar makkelijk een zwaardere veer van hetzelfde type en maat samenstellen. En hij was de volgende dag al binnen. Zeer tevreden.


10
Jeroen

Ede

24-09-2022

Aanbeveling: Ja

Alles netjes geregeld

Makelijk en snel


10
Leo

Ameide

24-09-2022

Aanbeveling: Ja

Nette passende gasveren geleverd

De gasveren pasten goed en waren eenvoudig te monteren


10
Leo

Dalfsen

23-09-2022

Aanbeveling: Ja

Goed meegedacht en snel en correct geleverd.

Goed meegedacht en snel en correct geleverd.


10
NEP Belgium

Londerzeel

23-09-2022

Aanbeveling: Ja

Snel en makkelijk, bedankt!

Snel en makkelijk, bedankt!


10
E.J.

Hengelo

23-09-2022

Aanbeveling: Ja

Supersnel geleverd

Bijzonder knap om klantspecifiek te leveren binnen enkele dagen!


9
Yves

Brecht

23-09-2022

Aanbeveling: Ja

Top !

Oude gasveer eruit gehaald en serienummer overgeschreven . Gewoon op de site ingegeven , besteld en 2 dagen later netjes geleverd en we kunnen weer verder


10
wouter

LEUVEN

23-09-2022

Aanbeveling: Ja

Very useful calculator tool that got us the perfect gas spring. Their team is very responsive.

I first ordered the wrong one as the weight I used was wrong, but they helped me pick the right one after. The first one should be reimbursed soon. Many thanks!


10
bert

2820 - Bonheiden

22-09-2022

Aanbeveling: Ja

Vlotte samenwerking correcte afhandeling

Ik had gasveren besteld en die waren te lang. Kreeg na aanvraag direct een retour etiket om veren terug te sturen. Nieuwe zijn intussen reeds geïnstalleerd.


10
Frits

Sint-Oedenrode

22-09-2022

Aanbeveling: Ja

Prima assortiment en snel bezorgd.

Duidelijke website. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Sneller geleverd dan verwacht.


7
Luc

Roeselare

20-09-2022

Aanbeveling: Ja

Product zoals verwacht.

Product opgezocht via merk en productcode. Besteld en binnen de voorziene levertijd geleverd. Tevreden.


8
kees

Beuningen Gld

17-09-2022

Aanbeveling: Ja

Goed verpakt geleverd, makkelijke site, persoonlijk contact voor mij minder

Ik vind het niet goed, en commercieel niet slim, dat als ik 10 gasveren bestel in 2 maten ik bij de maat van 6 stuks korting krijg en bij de 4 stuks niet in aanmerking kom voor korting. Ik snap wel de gedachte vanuit de fabrikant zijn kant maar de klant wordt vergeten, uiteindelijk is de totale bestelling 10 stuks. Jammer en voor mij gevoel geen prettige ervaring. Daarnaast was ook het persoonlijk contact hierover erg kort door de bocht.


10
RobVeerhuisbouw

's-Gravenhage

17-09-2022

Aanbeveling: Ja

alles top

duidelijk en goede info +snelle levering


9
Peter.

brecht

16-09-2022

Aanbeveling: Ja

prima spul

ze passen geweldig en doen wat ze moeten doen , jammer dat ze zo duur zijn .


9
Roland

Leiden

15-09-2022

Aanbeveling: Ja

Perfect !

Perfect ! Ook snelle reactie/correctie op door mij foutief verstrekte gegevens !!


8
Tankbouw Lijzen Kampen BV.

Kampen

15-09-2022

Aanbeveling: Ja

Prima bedrijf met handige rekentools

Wij hebben al meerdere keren gebruik gemaakt van de rekentools en zo de juiste gasveren aangekocht.


9
Ko

Aarle Rixtel

15-09-2022

Aanbeveling: Ja

Werkt perfect.

Prima


10
Scheepvaartbedrijf Victus

Dordrecht

13-09-2022

Aanbeveling: Ja

super bedrijf met goede spullen

Zoals we gewend zijn, snelle service, netjes verpakt, goede spullen


10
Erik

Puurs - Sint Amands

13-09-2022

Aanbeveling: Ja

Beste webshop voor onderdelen !!!!

Dit is echt de beste webshop met de beste prijs en vooral de snelle levering, iets defekt koop dan FIYO !!


10
Motor Service Ossendrecht

OSSENDRECHT

13-09-2022

Aanbeveling: Ja

zeer goed!

Wordt gewoon persoonlijk geholpen. En daar door altijd het goede onderdeel.


8
Ton

Etten-Leur

12-09-2022

Aanbeveling: Ja

Heldere informatie op de website en zeer snelle levering

Door de goede en heldere info op de overzichtelijke website wist ik gelijk welk product ik moest bestellen. Een aanrader!


7
Sonoco Consumer Products Dordrecht BV

Dordrecht

12-09-2022

Aanbeveling: Ja

Duidelijke levering voorwaarden.

Snel gevonden wat ik nodig had. Alleen de levering duurde iets langer dan verwacht.


10
Lasservice van de Voorde

Kootstertille

12-09-2022

Aanbeveling: Ja

Super!!!

Snelle service, mooi product.


10
Frederik Helsen

Tremelo

11-09-2022

Aanbeveling: Ja

Top

Alles perfect!


+