Reviews

Score 9.2, laatste 12 maanden. Totaal aantal reviews 3716.


Klantbeoordelingen:


8
Willy

Zandhoven

02-07-2022

Aanbeveling: Ja

Prima afwerking van de bestelling

goed


10
Edmond

Amsterdam

02-07-2022

Aanbeveling: Ja

Prima webshop, groot assotiment tegn redelijke prijs

En tevens snelle levering.


7
jan

boskoop

02-07-2022

Aanbeveling: Ja

goed

Is gemonteerd en wekt goed.


10
M

Zuidhorn

02-07-2022

Aanbeveling: Ja

Super, doen wat ze zeggen

Makkelijke website, maar ook telefonisch goed bereikbaar voor vragen of hulp.


10
Han

Goes

01-07-2022

Aanbeveling: Ja

Prima levering

Mooi product b, werk prima.


10
Tinie

Heesch

30-06-2022

Aanbeveling: Ja

snelle afwerking, keurig in orde!

In de middag besteld en de volgende dag al bezorgd. Keurig verpakt en goed materiaal!


10
Ronald

Landgraaf

30-06-2022

Aanbeveling: Ja

Prima snelle service

Was even zoeken om voor oudere gasveren de juiste vervangers te vinden, bij Gasveerwinkel was dit een makkie!!


10
DTMontage

Lambertschaag

30-06-2022

Aanbeveling: Ja

Goed geholpen met de berekening en tekening

Goed geholpen met de berekening en tekening


10
Nicole

Son en Breugel

27-06-2022

Aanbeveling: Ja

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product


10
Frank

Maastricht

27-06-2022

Aanbeveling: Ja

Top direct geleverd al voor mijn overboeking binnen was

Ga zo door top service


9
manolito

Staden

27-06-2022

Aanbeveling: Ja

snelle service en snelle levering

snelle service en snelle levering


9
Machinebouwer007

Roosendaal

27-06-2022

Aanbeveling: Ja

Praktische configurator en snelle levertijd.

Praktische configurator en snelle levertijd.


9
Dirk

Nazareth

26-06-2022

Aanbeveling: Ja

positief

stip en zoals het hoort


9
Wim Riemens

Oude Willem

25-06-2022

Aanbeveling: Ja

Super

De website is erg duidelijk, ook als je er geen verstand van hebt. Door het invullen van alle gegevens ( wel eerst goed onderzoeken wat alles betekend) kwam ik bij de juiste gasveren. Deze besteld en inmiddels gemonteerd, het werkt prima!


10
Henk

Sudwestfryslan

24-06-2022

Aanbeveling: Ja

Makkelijk,snel,goed

Top verpakt, keurig bezorgd! Ga zo door gasveerwinkel!!


8
Gerrit

Bodegraven

24-06-2022

Aanbeveling: Ja

Vlotte levering

Ik had het typenummer ingevuld. Bij de bevestiging kreeg alleen 250N , dus de vraag voor mij als technicus - wat krijg ik. De juiste druk of trek enz. Bevestiging van een typenummer is handig


10
Lauran

Tilburg

23-06-2022

Aanbeveling: Ja

Snel en eerlijke prijs.

Ben erg blij met de gasveren, nu kan mijn klep 180 graden open, beter voor mijn rug, en hoef mijn hoofd niet meer te stoten.


9
Hans

Goes

22-06-2022

Aanbeveling: Ja

Makkelijke configuratie, duidelijke website.

Snelle levering, prima product.


10
Promega Service

Montfort

22-06-2022

Aanbeveling: Ja

Prima levering van 2 gasveren

Duidelijk tekeningen/informatie en snelle levering.


10
Eric

Sint-Katelijne-Waver

22-06-2022

Aanbeveling: Ja

Snelle levering, correcte prijs!

Ook gratis omgeruild toen ik de verkeerde pomp besteld had.


10
DigiJet BV

Oss

21-06-2022

Aanbeveling: Ja

Vriendelijk en super geholpen, coulance nalevering

Bij levering van 2 bestelde gasdrukveren werd duidelijk dat wij bij de online bestelling een vergissing hadden gemaakt en het verkeerde artikel hadden aangevinkt. Dit uitgelegd aan de verkoper van Gasveerwinkel en hebben ze ons het juiste artikel uit coulance toegestuurd. We hadden het in 2 dagen in huis en konden de gasdrukveren in een paar minuten monteren. Wij zijn snel en goed geholpen en super tevreden.


10
Anthony Cranes

Berchem

20-06-2022

Aanbeveling: Ja

Vlot verlopen

Uitstekende service, heel gemakkelijk om de juiste gasveer te bekomen.


8
Kees

Zoetermeer

20-06-2022

Aanbeveling: Ja

Goede veren Werken perfect

Slechte ervaring met DPD.


10
MSC European Truck-

Coevorden

20-06-2022

Aanbeveling: Ja

Zeer goed

snelle correcte levering


10
Marcel

Roermond

19-06-2022

Aanbeveling: Ja

Voldoet aan de verwachting

Voldoet aan de verwachting


+