Reviews

Score 9.4, laatste 12 maanden. Totaal aantal reviews 3394.


Klantbeoordelingen:


10
Fahri

Rotterdam

26-10-2021

Aanbeveling: Ja

Ik had een probleem dacht ik, door de handige tool en simulatie probleem opgelost. Netjes gemonteer

Perfecte site en service. Kreeg teveel geleverd 4 gasveren ipv 2 door een systeemfout. Had dit doorgegeven, maar mocht de gasveren gewoon houden voor garantie. Dank!


9
Hans

Arnhem

26-10-2021

Aanbeveling: Ja

Uitstekend!!

Bij het configureren van de gasveren ben ik uitstekend door het menu geleid door de medewerker. Chapeau !! De defecte gasveren zijn inmiddels vervangen


9
Erwin

Astene/Deinze

25-10-2021

Aanbeveling: Ja

gasdrukveer prima vervangen door gelijkaardig model van een andere firma

Vlotte levering en vrij snel. Prima wisselstuk met zelfs plaatsing uitleg erbij.


10
DenG Camperinbouw

Kampen

25-10-2021

Aanbeveling: Ja

Duidelijk en op tijd geleverd

Duidelijke site en levering kwam op tijd.


10
De Tuinman Tuinaannemingen Bvba

Lint

23-10-2021

Aanbeveling: Ja

goede en snelle service

de tweede keer dat ik bestel bij gasveerwinkel. werd snel geholpen.


10
Hans

Heerde

22-10-2021

Aanbeveling: Ja

Helemaal af

Duidelijke website, goede uitleg, snelle levering compleet met aanwijzingen voor gebruik en afvoer.


10
Huib

Helmond

21-10-2021

Aanbeveling: Ja

Correcte vervanger originele demper snel vindbaar

Correcte vervanger originele demper snel vindbaar


9
Servicepunt van Look

Maasbracht

15-10-2021

Aanbeveling: Ja

Fijne site en snelle levering

Fijne site en snelle levering


10
Bart Claes

Sint-Truiden

13-10-2021

Aanbeveling: Ja

zeer correct en snel geleverd

zeer goed


9
hans

Zoetermeer

13-10-2021

Aanbeveling: Ja

helemaal ok

sneller dan verwacht top product


10
Daniel

Noord-Scharwoude

13-10-2021

Aanbeveling: Ja

Super snel

Snelle levering, goed product


10
Martin

Dussen

12-10-2021

Aanbeveling: Ja

Uitstekende service en product

Ik dacht een lastig probleem te hebben met het openen en open houden van een groot, zwaar luik. Met de online configurator op de site bleek het zeer eenvoudig te berekenen wat ik nodig had. Na de vlotte levering zaten de gasveren snel op de goede plek, dankzij de meegeleverde montage-handleiding: Simpel en to-the point. Ik had verwacht nog te moeten fijntunen, maar de oplossing werkte (tot mijn lichte verbazing) direct perfect. En dan ook nog voor een zeer redelijke prijs. Echt een TOP-leverancier!


6
Rineke

Groningen

11-10-2021

Aanbeveling: Ja

De gasveren pasten helaas niet

Ze waren te groot voor onze vouwkasten.


10
Beumer installatietechniek

EDE

11-10-2021

Aanbeveling: Ja

.

.


10
Willem

8

09-10-2021

Aanbeveling: Ja

Geweldig

Werd heel goed geholpen en super snel geleverd! Bedankt


10
Chretien

Edam

09-10-2021

Aanbeveling: Ja

Goede service

Denkt goed mee en is bereikbaar voor vragen en oplossingen.


10
Marcel

Bergen op zoom

09-10-2021

Aanbeveling: Ja

Prima

Prima website Prima product


9
Bert

Kesteren

09-10-2021

Aanbeveling: Ja

Hele snelle sevice.

Via een mail mijn beklag gedaan over een defecte gasveer. Al snel een reactie met vragen over nadere specificatie foto's e.d. Ook daar werd weer snel op gereageerd. De gasveer is verkeert gemonteerd. Dat was gedaan volgens een tekening die niet goed bleek te zijn. De nieuwe gasveer met korting is heel snel geleverd. Super goede service.


10
Heinz

Lelystad

08-10-2021

Aanbeveling: Ja

Super service en informatie

Ik had twee nieuwe veren nodig voor mijn dakkoffer, maar degene die ik had bestonden niet meer. De door een medewerker van het bedrijf aanbevolen veren passen super en ik kan weer jaren door…


9
S.V. Victoria

Rotterdam

08-10-2021

Aanbeveling: Ja

Goed geholpen, snel geleverd

Prettige en snelle dienstverlening


10
ysebaert

westmeerbeek

07-10-2021

Aanbeveling: Ja

Super

Super


10
Wytske

Kollumerzwaag

06-10-2021

Aanbeveling: Ja

Snelle service

Vlotte afhandeling van de bestelling en goede communicatie


10
C

Genemuiden

06-10-2021

Aanbeveling: Ja

snel en goed

De gasveren die ik besteld had, waren snel geleverd. Met de rekentool was het eenvoudig om te selecteren welke ik nodig had, dit klopt ook met wat er geleverd is.


9
Mario

Sint-Truiden

06-10-2021

Aanbeveling: Ja

Positief en vlot

Enige opmerking was dat ik gasveren had besteld van 520N en dat degene die ik ontvangen heb lichter waren dus niet sterk genoeg


10
Ifor Williams Trailers

Bree

05-10-2021

Aanbeveling: Ja

Goede producten en zeer goede service

Snelle levering, goede kwaliteit van gasveren. Er was iets mis gelopen tijdens bestelling en dit is achteraf zeer snel, correct en professioneel afgehandeld. Top !


+