Reviews

De reviews op onze website worden verzameld via Kiyoh. Indien u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u van Kiyoh een mail met de uitnodiging om een review te plaatsen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de reviews echt zijn en door onze klanten worden geplaatst. Via deze link kunt u het reviewbeleid van Kiyoh inzien.

Score 9.2, laatste 12 maanden. Totaal aantal reviews 4386.


Klantbeoordelingen:


10
Helwa Wafelbakkerij B.V.

Hallum

27 februari 2024

Aanbeveling: Ja

Prima service

Gebruiksvriendelijke website, snel kunnen bestellen en vrij snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden van de status via email.


10
Rik

Aalten

26 februari 2024

Aanbeveling: Ja

Snelle service en goede gasveren

Snelle levering en goede uitleg op de site.


10
KURT

ALVERINGEM

25 februari 2024

Aanbeveling: Ja

1 woord ,fantastisch !

Als je alles goed invult en berekent, de instructies volgt, krijg je de juiste afmetingen waar ook de gasveren te plaatsen, en het klopt perfect! Bedankt!


6
William

Lier

24 februari 2024

Aanbeveling: Ja

moeilijkheden van betaling en transport

de betaling haperde en ik wist niet wat doen: was de betaling gebeurd of niet?; gasveerwinkel heeft hierop goed gereageerd en het pakket opgezonden: 2-3 dagen werden wel een week; gisteren ontvangen maar niet terplaatse geleverd door DPD maar moeten afhalen in een winkel; direct betaald en dankbaar aan gaswinkel voor goede afloop. het product dat een alternatief was van bestelling was zeer moeilijk te monteren: veiligheidspin is bijna niet te monteren


10
Kuin Houtbewerking BV

Hoogwoud

19 februari 2024

Aanbeveling: Ja

Perfect

Eenvoudig samenstellen van de juiste gasveren. Snel geleverd. Duidelijk gelabelde gasveren. Goede prijs.


8
Pauline

Westzaan

18 februari 2024

Aanbeveling: Ja

Behulpzaam, en duidelijk

Ik werd goed geholpen. Er ging even wat mis met de eerste levering. Maar ook meteen opgelost. Ik wist niet hoe alles werkte dus hij heeft alles in mijn winkel wagen gedaan. En uitgelegd hoe ik het moest passen en meten.


10
Ralph

Amersfoort

17 februari 2024

Aanbeveling: Ja

Uitstekende service

Na telefonisch contact de perfecte oplossing!


1
Pcvandenberge Photography

Drunen

15 februari 2024

Aanbeveling: Nee

pakket is niet aangekomen

bericht dat pakket is verzonden, en via distributie centrum verder in getransporteerd maar pakket komt niet aan op bestemming parcelshop. navraag gedaan bij DPD pakketservice: Weten het ook niet, zoeken nog .....


10
R.F.

Haaksbergen

13 februari 2024

Aanbeveling: Ja

prima

geen problemen


10
Micronorm electronics

Noord-Scharwoude

13 februari 2024

Aanbeveling: Ja

Net niet de juiste, scheelde 1 nummertje

Ik was opzoek naar een 588637.00 werd een 588638.00 Helemaal oke


10
Kees-Herman

Steenwijk

12 februari 2024

Aanbeveling: Ja

vlot het juiste product gevonden, verzonden en ontvangen.

vlot het juiste product gevonden, vlot verzonden en snel ontvangen.


9
Leopold

Antwerpen

11 februari 2024

Aanbeveling: Ja

alles is inorde,aoals bestelling en leveing.Bedankt

Zeer goed.


9
Christiaan

Zwalm

8 februari 2024

Aanbeveling: Ja

Correcte en snelle service - het product doet wat het belooft.

Met de handige online configurator kom je na het invullen van enkele vragen en parameters snel tot de juiste configuratie voor de toepassing. De afhandeling van de bestelling verliep heel vlot en correct, binnen de 3 werkdagen was het product reeds geleverd. De installatie was eenvoudig a.d.h.v. van het meegeleverde schema.


10
Harrie

Steyl

6 februari 2024

Aanbeveling: Ja

Gasveren

Hebben gasveren geïnstalleerd en ze werken perfekt


10
Nico

Beveren

3 februari 2024

Aanbeveling: Ja

Geleverd zoals gevraagd

Alles prima


10
Frans "

Cuijk

30 januari 2024

Aanbeveling: Ja

Snelle levering, met het juiste artikel

Heel goed


7
DUMA Trialfield Service VOF

Ottersum

30 januari 2024

Aanbeveling: Ja

vooral de tool om te bepalen welke gasveer je nodig hebt is erg handig

vooral de tool om te bepalen welke gasveer je nodig hebt is erg handig. op onze oude gasveer was bijna niets meer te lezen maar met behulp van de tool was het heel makkelijk om te bepalen welke gasveer de juiste zou moeten zijn. alleen kon ik niet de gasveer helemaal zo plaatsen in de 2d-tekening zoals de oude gasveer zat. het enige nadeel daarbij is dan dat de kracht (N) misschien niet helemaal is zoals het zou moeten zijn.


5
De Betteld Limauges

Céroux-Mousty

29 januari 2024

Aanbeveling: Ja

3x verkeerde levering gehad

De medewerker was zeer sympathiek en servicegericht en het product is perfect. Alleen de juiste de levering heeft wat voeten in aarde gehad. Het zal een samenloop van omstandigheden zijn geweest. We hebben er alle vertrouwen in dat het bedrijf hier ook van gebaald heeft en er alles aan zal doen dit in de toekomst te verbeteren.


10
PAX Bouw

Heerenveen

29 januari 2024

Aanbeveling: Ja

De juiste gasveren + snelle levering!

Gasveren besteld en daarvoor de rekentool gebruikt. De gasveren passen perfect, de klep opent en sluit perfect!


9
Gianni

Roeselare

28 januari 2024

Aanbeveling: Ja

Superhandige tool

De superhandige tool stelde mij voor wat ik moest bestellen. Dit ging perfect, de montage instructies waren niet perfect maar met een klein beetje denken en verplaatsen was het perfect. Snelle levering ook!


9
Mie

Drunen

28 januari 2024

Aanbeveling: Ja

Prima service en duidelijke keuze-tool!

Het is even opletten bij het configureren van de gasveer, maar als je dat eenmaal doorhebt is het een prachtig gereedschap om de juiste gasveer samen te stellen. Misschien eens een andere koerier contracteren?


10
Albers Installatietechniek

Nieuwegein

27 januari 2024

Aanbeveling: Ja

Uitstekend

Goede producten, snelle verzending, goede service. Ook aftersales is prima in orde.


10
Thecla Gieles

Krommenie

27 januari 2024

Aanbeveling: Ja

Top!

Goede service, snelle levering, stevige verpakking, degelijk product


9
Kemco voordeelshop

Klazienaveen

26 januari 2024

Aanbeveling: Ja

supersnelle levering

snelle correcte levering, goed product, onze dank voor deze samenwerking


10
cornelis

Abbekerk

26 januari 2024

Aanbeveling: Ja

meer dan prima

Prima geholpen zowel schriftelijk als per telefoon


+