Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde die niet de vervoerder is, uw bestelling fysiek in bezit krijgt.

De goederen moeten nog als nieuw zijn, anders kunnen ze niet teruggenomen worden in de voorraad. Graag de eventuele aanbouwdelen weer demonteren en los verpakken zoals u ze ook ontvangen heeft.

Enkele antwoorden op veelgestelde vragen over retourneren of ruilen kunt u hier lezen. Voor elke bestelling kunt u een aparte retouraanvraag doen en het retournummer kunt u daarna op het pakket plaatsen. Omruilen is niet mogelijk. Ruilen = retourneren. U kunt na of tijdens het retourneren wel een nieuwe bestelling plaatsen. De eerste bestelling en de tweede bestelling worden dan als aparte bestellingen beschouwd.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, kunt u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van ons herroepingsformulier of het Europese modelformulier maar bent hiertoe niet verplicht. Het makkelijkst gaat dit met dit formulier:

  Uw naam *

  Uw e-mailadres (hetzelfde als waarmee uw order gedaan is) *

  Ordernummer (WS12345NL)

  Maak een keuze *

  Beschrijving van uw aanvraag

  * = verplicht veld

  Ik heb de privacy policy gelezen en ga ermee akkoord

  Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons via de e-mail een retouretiket met retournummer en retouradres, waarmee u de goederen kunt retourneren. Dit etiket is ongefrankeerd. De kosten die gemaakt worden om de artikelen te retourneren zijn voor uw eigen rekening. De e-mail met het retouretiket dient als bevestiging van uw retour. Voor elke bestelling kunt u apart een retouraanvraag doen en elk retournummer kunt u daarna op het betreffende pakket plaatsen.

  Ons retouradres:
  Energieweg 4
  6541 CX Nijmegen

  Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

  Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

  Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt, worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

  U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

  U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

  Voor een garantieclaim verwijzen we u naar garantie.