Gasveer voor een luik

Gasveer voor een luik

Bent u op zoek naar de juiste gasveer voor een luik? Luiken komen voor op schepen en boten, marktkramen, speelgoedkisten, caravans, daken, bussen, aanhangwagens, etc.  Gasveerwinkel.nl biedt verschillende opties aan om de juiste gasveer voor een luik te vinden. Omdat we weten dat het lastig is om de juiste gasveer te vinden hebben we een rekentool ontwikkeld. Als u al een gasveer op uw luik heeft zitten en deze alleen wilt vervangen, dan kunt u het beste onze configurator gebruiken. Beide handige gereedschappen lichten we hieronder verder toe.

Gasveer voor een luik berekenen

Bij ons is het mogelijk om online de juiste gasveer te vinden door middel van onze rekentool. Hiermee kunt u makkelijk en snel uw eigen gasveertoepassing ontwerpen en de gasveren direct bestellen (levering binnen 1-3 werkdagen).

Boven de rekentool vindt u een link naar een handige instructiefilm. Onder de rekentool vindt u een uitgebreide uitleg van hoe u de rekentool met succes voor uw luik kunt gebruiken. Als u er zelf niet uitkomt of uw ontwerp toch nog even wil laten nakijken, neem dan gerust contact met ons op. Voor de montage kunt u de door de rekentool gegenereerde montagetekening gebruiken.

Bestaande gasveer voor uw luik vervangen

Wilt u een gasveer voor een luik vervangen? Dan kunt u gebruik maken van de configurator om een vervangende gasveer (met dezelfde specificaties als de oude gasveer) samen te stellen.

Onder de configurator wordt uitgelegd hoe deze werkt en hoe u zo eenvoudig mogelijk de gewenste gasveer kunt vinden. Als u een gasveer heeft waar duidelijk een artikelnummer op staat kunt u deze direct zoeken in het zoekvenster boven aan de website.

Levertijd en retourneren

Nadat u een eventuele bestelling heeft geplaatst duurt het over het algemeen minder dan 2 werkdagen voor u de gasveer in huis hebt en deze kunt monteren. Als er iets niet goed blijkt te zijn helpen we u graag verder of kunt u uw bestelling zonder problemen retourneren.