Gasveer voor disselbak

Op zoek naar de juiste gasveer voor disselbak van bijv. een caravan? Gasveerwinkel.nl biedt verschillende opties aan om de juiste gasveer voor uw toepassing te vinden.

Heki 2 gasveer Dethleffs Surbaissée Fleurette Hobby
Deze gasveer kan worden gebruikt voor een dakluik (Dometic Heki 2). Hahn serienummer: G4 12 140 1 330 AU11 AB07 – 40N Deze gasveer kan worden gebruikt voor een disselbak voor een caravan van het merk Dethleffs. Deze gasveer kan worden gebruikt voor een dakluik onder andere voor een caravan van het merk Surbaissée Fleurette. Deze gasveer kan worden gebruikt voor een disselkast van caravans van het merk Hobby (bouwjaar 2003-2013). Met uitzondering van Hobby Landhaus.

Bestaande gasveer voor disselbak vervangen

Wilt u een bestaande gasdrukveer van een disselbak vervangen? Dan kunt u gebruik maken van de configurator om een vervangende gasveer (met dezelfde specificaties als de oude gasveer) samen te stellen.

Mocht u de juiste gasveer niet kunnen vinden door middel van onze configurator, dan kunt u gebruik maken van onze rekentool. Hiermee kunt u makkelijk en snel uw eigen gasveertoepassing ontwerpen en de gasveren direct bestellen (levering binnen 1-3 werkdagen). Als u er zelf niet uitkomt of uw ontwerp toch nog even wil laten nakijken, neem dan gerust contact met ons op.