Gasveer voor klep omhoog ?

Wilt u dat de klep van uw toepassing automatisch omhoog gaat? Met een gasveer gaat een klep van een luik, speelgoedkist of container makkelijk omhoog.

Bij Gasveerwinkel.nl kunt u vele gasdrukveren bestellen. Er zijn tienduizenden verschillende mogelijkheden, omdat iedere gasveer gevuld is met gas en dus een unieke druk heeft. U begrijpt dat de klep van een speelgoedkist minder zwaar weegt dan de klep van een paardentrailer. Dit betekent dat een speelgoedkist andere gasveren heeft dan een paardentrailer.

U wilt graag een gasveer voor een klep omhoog. Gebruik onze rekentool. U ziet hier vier toepassingen. Stel, u wilt een klep omhoog op een horizontaal oppervlak (bijv. een container / speelgoedkist), dan kiest u de eerste foto. Wijkt uw toepassing af, dan kiest u één van de drie andere plaatjes. Vervolgens vult u de verschillende velden in (lengte, breedte, gewicht, hoek open, etc). Alles ingevuld? Klik dan op stap 2 bij ‘Bereken’ en u kunt de gasveren direct bestellen.

Wilt u bestaande gasveren op uw klep omhoog vervangen? Configureer dan een nieuwe gasveer (op basis van de gegevens van de oude gasveer) of vind een vervangende gasveer.

Is het de eerste keer dat u een gasveer voor een klep omhoog nodig heeft? We kunnen ons voorstellen dat het dan wellicht lastig is of dat u graag uw ontwerp wilt laten controleren door ons. Neem contact op met de klantenservice. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven u graag telefonisch advies.