Gasveer voor caravan

Gasveer voor caravan

Op zoek naar een vervangende of nieuwe gasveer voor uw caravan?

Gasveerwinkel.nl biedt verschillende opties aan om de juiste gasveer voor caravan te vinden. De volgende gasveren komen vaak voor op caravans:

Heki 2 gasveer Dethleffs Surbaissée Fleurette Hobby
Deze gasveer kan worden gebruikt voor een dakluik (Dometic Heki 2). Hahn serienummer: G4 12 140 1 330 AU11 AB07 – 40N Deze gasveer kan worden gebruikt voor een disselbak voor een caravan van het merk Dethleffs. Deze gasveer kan worden gebruikt voor een dakluik onder andere voor een caravan van het merk Surbaissée Fleurette. Deze gasveer kan worden gebruikt voor een disselkast van caravans van het merk Hobby (bouwjaar 2003-2013). Met uitzondering van Hobby Landhaus.

 


Heeft u nog niet de juiste gasveer voor uw caravan kunnen vinden? Dan kunt u gebruik maken van de configurator om zelf een vervangende gasveer (met dezelfde specificaties als de oude gasveer) samen te stellen.

Hebt u een caravan zonder gasveer of hebt u geen idee welke gasveer u nodig heeft? Dan kunt u gebruik maken van onze rekentool. Hiermee kunt u makkelijk en snel uw eigen gasveertoepassing ontwerpen en de gasveren direct bestellen (levering binnen 1-3 werkdagen). Als u er zelf niet uitkomt of uw ontwerp toch nog even wil laten nakijken, neem dan gerust contact met ons op.