Retourneren

Retourneren is bij ons geen probleem! Hieronder leest u er meer over.

  • U heeft tot 14 dagen bedenktijd na ontvangst van de goederen en dus de tijd om een retouraanvraag te doen.
  • U mag zelf weten hoe u de retouraanvraag wilt doen, maar de snelste manier is via het formulier hieronder. Bij een aanvraag op deze manier krijgt u meteen een bevestiging via de e-mail en is de afhandeling het snelst. Eventueel kunt u ook het herroepingsformulier gebruiken, dat u hier kunt downloaden. U kunt dit formulier ingevuld via de e-mail of via de post versturen.
  • Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons via de e-mail een retouretiket met retournummer en retouradres, waarmee u de goederen kunt retourneren. Dit etiket is ongefrankeerd. De kosten die gemaakt worden om de artikelen te retourneren zijn voor uw eigen rekening.
  • De e-mail met het retouretiket dient als bevestiging van uw retour.
  • Na de retouraanvraag heeft u 14 dagen de tijd om de goederen te retourneren.
  • Als uw retourzending in goede staat ontvangen is en in de voorraad is teruggeboekt, ontvangt u binnen 1 werkdag een creditfactuur en een eventuele terugbetaling op de manier zoals u ook betaald heeft. De totale aankoopprijs zal worden terugbetaald.

Uitzonderingen:

  • De goederen mogen geen gebruikssporen bevatten en moeten dus als nieuw zijn. Als dat niet het geval is, kunnen de goederen niet terug in voorraad genomen worden en dus ook niet gecrediteerd worden. Afgekeurde retouren zullen, indien gewenst, weer teruggestuurd worden. Het omvullen van gasveren behoort dan tot de mogelijkheden.
  • Als u een product bij ons besteld heeft dat speciaal voor u vervaardigd is, heeft u geen recht op het retourneren van het product.

Voor een garantieclaim verwijzen we u naar garantie.

Voor een retouraanvraag vult u de volgende gegevens in en klikt u daarna op “retouraanvraag verzenden”:

Uw naam *

Uw email *

Ordernummer (WS12345) *

Reden retouraanvraag

Specificeer wat u wilt retourneren (dus ook aanbouwdelen).

* = verplicht veld

Ik heb de privacy policy gelezen en ga ermee akkoord